Land Rover

Over ons

Land Rover is een naam die onlosmakelijk is verbonden met vierwielaangedreven auto´s. Hoewel Land Rover haar modellen constant verbetert en verder ontwikkelt, spreekt uit de geschiedenis van ons unieke merk een consequente visie: een combinatie van toonaangevende eigenschappen en een karakteristiek, doelmatig ontwerp.

Land Rover richt zich op de productie van permanent vierwielaangedreven en voorwielaangedreven auto´s. Deze volledige toewijding is misschien de simpele reden waardoor de Land Rover waarden (vrijheid, avontuur, kracht, robuustheid en vooral betrouwbaarheid) zo duidelijk naar voren komen in alle modellen.

Maar het merk Land Rover beperkt zich niet alleen tot auto´s. Accessoires, lifestyle-artikelen en kleding en Land Rover Experience voor instructie in terreinrijden dragen allemaal bij aan het unieke imago van Land Rover. Daarnaast werkt Land Rover Nederland al enkele jaren samen met de bekende ontwerper Piet Boon met als laatste resultaat de Range Rover Evoque by Piet Boon.

Land Rover is nu verkrijgbaar in meer dan 160 landen en heeft zich ontwikkeld van een eenvoudig praktisch model in 1948 tot een daadkrachtig merk met zes toonaangevende modellen. Maar misschien is de ultieme bevestiging van de kracht van Land Rover wel het feit dat 70% van alle ooit gebouwde Land Rovers nog steeds in gebruik is.

Land Rover is zich erg bewust van de maatschappelijke positie die het inneemt. Sinds 1 april 2008 zijn alle in Nederland verkochte Land Rovers klimaatneutraal. Door middel van CO2-compensatie neutraliseert Land Rover de CO2-emissies tijdens het gebruik van de auto. De CO2-emissie van alle nieuw verkochte Land Rovers wordt gecompenseerd voor een periode van drie jaar met een maximum van 75.000 km. Daarnaast worden alle Land Rovers al sinds begin 2006 volledig CO2-neutraal geassembleerd.

De CO2-compensatie heeft de vorm van financiering van duurzame, CO2-reducerende projecten in landen die het Kyoto-verdrag niet hebben ondertekend en zelf niets aan CO2-reductie doen. Daarmee snijdt het mes dus aan twee kanten en wordt CO2-compensatie gecombineerd met ontwikkelingshulp. Land Rover´s CO2-compensatieprogramma wordt beheerd door de onafhankelijke organisatie Climate Care. Kijk ook op www.landrover.nl/ourplanet voor meer informatie.

Land Rover Nederland is samen met een uitgebalanceerd netwerk van 19 dealers, verantwoordelijk voor de verkoop en service van Land Rover. Aangezien Land Rover alleen haar doelstellingen kan behalen met gemotiveerde dealermedewerkers, zien wij in Van der Wijngaart & Partners een goede partner om gezamenlijk de behoefte aan nieuwe Land Rover medewerkers te kunnen vervullen.

© Land Rover 2018 SitemapDisclaimer
Van der Wijngaart & Partners gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.